Judecătoarea Florica Mihalcea a fost trimisă în judecată într-un nou dosar

Data publicării:
avocatul poporului ciocanel facebook-1

Fosta șefă a Judecătoriei Răcari este acuzată de anchetatori de abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, fals intelectual și uz de fals în formă continuată.

„În cursul lunii noiembrie 2009, inculpata Mihalcea Florica, în calitate de magistrat - judecător la Judecătoria Răcari, jud. Dâmbovița și președinte al respectivei instanțe, prin încălcarea atribuțiilor de serviciu și ignorarea normelor imperative de procedură civilă, beneficiind de concursul nemijlocit al inculpatului Tănase Cojocaru Ion, a soluționat o cauză care a format obiectul unui dosarului civil, pe baza unor înscrisuri necorespunzătoare adevărului, în absența părților implicate și a tuturor probelor necesare adoptării unei soluții juste”, precizează DNA.

Trebuie menționat că fostul magistrat se află deja după gratii, după ce a fost condamnată, în mai 2015, într-un alt dosar de corupție. Pentru acuzațiile de abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals, Mihalcea a primit atunci trei ani de închisoare cu executare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri