K. Iohannis: În prag de alegeri, Parlamentul se comportă ciudat

Data actualizării: Data publicării:
IOHANNIS PRESIDENCY

Preşedintele Klaus Iohannis critică Parlamentul pentru măsurile adoptate în ultima perioadă care ar putea afecta bugetul de stat.

IOHANNIS PRESIDENCY

Printre acestea se numără şi majorările salariale pentru profesori şi medici. Klaus Iohannis spune că măsurile au fost adoptate pentru că se apropie alegerile parlamentare. În acest context pe aleşi nu-i interesează că după scrutinul din 11 decembrie nu vor avea cum să acorde toate majorările promise, a afirmat şeful statului.

În replică, social democraţii susţin că există bani la vistieria statului pentru toate creşterile salariale, fără ca bugetul să fie afectat în vreun fel.

Klaus Iohannis: „Nu poţi face politică de partid doar pe considerente <hai să dăm salarii că vin alegerile, hai să dăm pensii că vin alegerile şi pe urmă vedem cum o scoatem>. Avem un parlament care în prag de alegeri se comportă ciudat. Propunerile care vizează domenii grele trec în două-trei zile. Acest Parlament a devenit unul populist, electoralist şi mai bine stăteau acasă ultimele 2 luni şi îşi pregăteau campania”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri