K. Iohannis: V. Ponta a plecat pe cont propriu în statele arabe. M-a informat după vizită despre discuţiile senzaţionale avute

Data publicării:
ponta cu regele arabiei saudite - gov.ro

 

"Victor Ponta nu a discutat cu mine în prealabil despre vizită, m-a informat după, că a fost acolo, că a avut nişte discuţii senzaţionale, nu ştiu despre ce, dar se pare că au fost foarte bune. Nu ştiu exact ce metodă inedită are Victor Ponta de a face politică externă, fiecare de capul lui, dar aşa a înţeles domnul prim-ministru că trebuie făcută politica externă.

Nu solicit lucruri extraordinare şi nici complicate, solicit lucruri pe care şi domnul prim-ministru ar putea să le facă. O discuţie lămuritoare înainte, cu siguranţă va ajuta”, a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat în legătură cu relaţia pe care o are cu premierul Victor Ponta, Klaus Iohannis a răspuns: „Relaţia cu premierul este exact relaţia pe care am definit-o la începutul mandatului, instituţională, cu sincopele de rigoare, dar şi cu unele părţi bune”. 

Replica PSD la criticile preşedintelui a venit printr-un comunicat de presă:

"Guvernul a respectat relaţia instituţională cu acesta, la fel şi Parlamentul. Sunt foarte multe lucruri importante de făcut pentru România şi nu ne preocupă disputele.Vreau să cred că iritarea de astăzi a preşedintelui Iohannis nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani ca urmare a introducerii cardului de sănătate."

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri