Klaus Iohannis despre alegerea Alinei Gorghiu: Votul îmi confirmă dorința de reformare a partidului

Data publicării:
klaus iohannis fb tribun

„Am finalizat ultimul Birou Politic la care am participat. În fața colegilor și colegelor mi-am anunțat demisia din PNL și din toate funcțiile PNL, pentru a fi în situația potrivită pentru preluarea mandatului de președinte al României, lucru care se va întâmpla duminică. (...) Felul în care Biroul Politic a votat îmi confirmă dorința PNL de a se reforma, de a se moderniza, de a fi partidul care arată cum să se facă politică în România, pentru a fi mai aproape de oameni, pentru a veni în întâmpinarea oamenilor care ne votează și ne pun în aceste poziții publice”, a declarat președintele ales Klaus Iohannis.

„Vreau să mulțumesc public partidului meu de care m-am despărțit, pentru că am avut onoarea și plăcerea de a fi președintele PNL”, a adăugat Klaus Iohannis.

Alina Gorghiu, în vârstă de 36 de ani, a devenit, joi, cel mai tânăr lider din istoria PNL și prima femeie care este desemnată la conducerea acestui partid istoric. Alături de Vasile Blaga, ea va deține funcția de copreședinte al „marelui” PNL, partidul rezultat prin fuziunea dintre PNL și PDL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri