Klaus Iohannis, despre comunicarea cu Victor Ponta: Nici Baku, nici „La mulți ani!”, nici Turcia. Nu m-a sunat

Data publicării:
IOHANNIS PONTA media-3

Reporter: Când și de la cine ați aflat că premierul Victor Ponta va pleca în Azerbaidjan, la Baku?

Klaus Iohannis: Faptul că primul ministru s-a dus la Baku am aflat, cum ziceți dumneavoastră, din surse, după ce a plecat.

Reporter: Ați mai vorbit cu dumnealui în ultimele două zile?

Klaus Iohannis: Nu.

Reporter: Așadar, nu v-a sunat să vă spună „La mulți ani!” sau să vă spună că pleacă la Istanbul să se opereze?

Klaus Iohannis: Nici Baku, nici „La mulți ani!”, nici Turcia. Nu m-a sunat.

Reporter: Cum veți mai coabita cu el în condițiile în care nu vă informează în ceea ce privește politica externă, un atribut exclusiv al dumneavoastră?

Klaus Iohannis: Bună întrebarea! Încă n-am un răspuns.

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează, începând de astăzi, o vizită oficială de două zile în Croaţia, anunță Administraţia Prezidenţială.

Citiți și O deplasare externă care dă naștere la controverse

Tot astăzi, avocata premierului Victor Ponta a fost în această dimineață la DNA. Ea a părăsit sediul Direcției Anticorupție fără a face declarații. Potrivit unor surse, aceasta a declarat că premierul nu a putut fi prezent astăzi la audieri deoarece are o operație la picior programată în Turcia.

În urmă cu două zile, Premierul Victor Ponta apărea în spatele lui Vladimir Putin, la ceremonia organizată la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku.

Citiți și Victor Ponta, despre vizita din țările arabe: De acum încolo voi pune mâna pe telefon și să comunic direct cu președintele

În urmă cu două zile, Klaus Iohannis a împlinit 56 de ani. Şeful statului și-a petrecut ziua de naştere în vila de protocol de la Neptun, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, şi câţiva prieteni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri