Klaus Iohannis, despre Mircea Diaconu: A devenit un obicei să spui „Vreau pe listă, sunt supărat, plec din PNL”

Data publicării:
Mircea Diaconu -Mediafax crop

Mircea Diaconu / Foto: Mediafax

Văd că devine un obicei: vreau pe listă, sunt supărat, plec din PNL”, a spus Klaus Iohannis, joi, într-o conferinţă de presă, întrebat cum comentează plecarea lui Mircea Diaconu din partid.

Vicepreşedintele PNL Mircea Diaconu declara, miercuri, pentru Mediafax, că şi-a dat demisia din partid şi va candida independent la alegerile europarlamentare, el adăugând că urmează să strângă 100.000 de semnături pentru a-şi putea depune candidatura „şi pentru ca ANI să o poată contesta”.

Am decis să-mi dau demisia pentru a putea candida ca independent la alegerile europarlamentare. Încerc să strâng în cinci zile cele 100.000 de semnături de susţinere pentru a-mi putea depune candidatura şi pentru ca ANI să o poată contesta. Mai departe, cum va dori naţiunea”, afirma Mircea Diaconu.

Numele lui Mircea Diaconu a fost retras, marţi, de pe lista de candidaţi PNL pentru alegerile europarlamentare.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara, marţi, că retragerea lui Mircea Diaconu de pe lista de candidaţi la europarlamentare din partea liberalilor a fost determinată de situaţia acestuia legată de sentinţa privind incompatibilitatea sa şi poziţia exprimată de ANI.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri