Klaus Iohannis: „Dragnea-scoarță-în-scoarță”, responsabil de ordonanță

Data publicării:
dragnea

Șeful statului îl consideră „responsabil” pe Liviu Dragnea de ordonanța privind modificarea codurilor penale, în contextul în care președintele PSD s-a dezis de aceasta. 

Același Dragnea cu „din scoarță în scoarță”? Este responsabil. Ne-a spus tuturor, și în campanie și după campanie, că el conduce partidul cu mâna de fier și toate se întâmplă sub directa lui coordonare. Dacă bine rețin, s-a instituit la PSD un comitet de coordonare a Guvernului. Păi să-i coordoneze”, a declarat Klaus Iohannis.

După ceremonia de învestitură a premierului Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea a spus că doar el știe „din scoarță în scoarță” programul de guvernare al PSD.

El a răspuns astfel unei declarații a președintelui Klaus Iohannis, care i-a spus liderului PSD că „aflarăm de la televizor că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei.”

Sute de mii de oameni au protestat, miercuri seară, față de modificarea codurilor penale și au cerut abrogarea ordonanței date de Guvernul Grindeanu marți seara, târziu în noapte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri