Klaus Iohannis: „Nu numai terorismul, dar și corupția și crima organizată reprezintă amenințări la adresa securității naționale”

Data publicării:
Klaus Iohannis receptie - presidency-2.ro 3

„Nu numai terorismul, dar și corupția și crima organizată reprezintă amenințări la adresa securității naționale a oricărui stat, iar procurorii se află în prima linie a luptei împotriva rețelelor ilegale de orice fel. Am lansat recent o temă de dezbatere: ar trebui sau nu să participe și procurorul general la ședințele Consiliului Suprem de Apărare a Țării?”, a scris președintele României pe pagina sa de Facebook. 

De altfel, miercuri acesta declara la Adevarul Live că are convingerea că „lucrurile de care se ocupă procurorul general sunt relevante pentru securitatea naţională”. 

Tot pe pagina de Facebook a comentat și Tatiana Niculescu Bran, purtătoarea de cuvânt a președintelui României, care a transmis un mesaj de solidaritate. „În Franța este doliu național. Drapelele vor rămâne coborâte în bernă timp de trei zile. Președintele François Hollande a invitat populația ca azi, la prânz, să țină un moment de reculegere pentru victimele atacului terorist de ieri, de la Paris. Sunt alături de comunitatea franceză din România și de toți prietenii francezi”, a scris Tatiana Niculescu Bran.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri