Klaus Iohannis: Oamenii aşteaptă schimbări rapide. Este nevoie de răbdare

Data publicării:
selfie carmen iohannis si klaus iohannis 1

 

"Oamenii aşteaptă schimbări rapide: <Acum să se schimbe Parlamentul, acum să facem ceva în Guvern, acum să avem o schimbare>. Lucrurile câteodată se pot schimba repede, după alegeri, a durat foarte puţin şi am schimbat acea problemă creată în <Marţea Neagră> de graţiere şi amnistie. Acolo s-a putut repede. Sunt însă situaţii unde schimbările nu se produc repede. Oricât de rău famat ar fi, de exemplu, Parlamentul, el se schimbă atunci când sunt alegeri parlamentare, asta este procedura", a spus Iohannis la postul public de televiziune.

El a adăugat că este natural să apară şi critici la adresa acţiunilor sale, după câştigarea alegerilor, şi înţelege că sunt persoane care doresc schimbarea multor legi, dar a precizat că, pentru astfel de acţiuni, câteodată este nevoie de răbdare.

Preşedintele a ţinut să asigure că nu a uitat niciuna din promisiunile sale din campania electorală de anul trecut şi că va avea grijă ca lucrurile să meargă "considerabil" mai bine, reluând însă ideea că atât el, cât şi votanţii săi trebuie să aibă puţină răbdare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri