Klaus Iohannis s-a întâlnit la Palatul Cotroceni cu preşedinţii Camerelor: „Ţara nu este a noastră şi noi nu trebuie să monopolizăm instituţiile”

Data publicării:
Klaus Iohannis primele declaratii de la Cotroceni 12 ianuarie 2015 - presidency 4

Din partea preşedintelui Klaus Iohannis, la discuţiile de la Palatul Cotroceni participă consilierii prezidenţiali Dan Mihalache şi Laurenţiu Ştefan.

Şeful statului a scris, luni, pe Facebook, despre întâlnirea cu şefii celor două Camere ale Parlamentului, precizând că „sesiunea parlamentară care începe ne oferă o şansă de a arăta cetăţenilor că am înţeles cu toţii mesajul celor care au votat în noiembrie 2014”.

Ţara nu este a noastră, a elitei politice, şi noi nu trebuie să monopolizăm instituţiile şi să le folosim în interesul nostru personal. Ţara este a cetăţenilor români şi instituţiile, Preşedinte, Parlament sau Guvern, trebuie să lucreze pentru ei. De aceea, azi, în prima zi a primei sesiuni parlamentare din acest an, îi primesc la Palatul Cotroceni pe preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, domnii Valeriu Zgonea şi Călin Popescu Tăriceanu, pentru a stabili priorităţile legislative ale următoarelor săptămâni şi luni”, se precizează în postarea de pe Facebook a preşedintelui Iohannis.

Klaus Iohannis se întâlnește luni, la Cotroceni, cu Călin Popescu-Tăriceanu și Valeriu Zgonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri