Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, analizați de Ion Iliescu, Traian Băsescu și Crin Antonescu

Data publicării:
colaj klaus iohannis dacian ciolos

Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD: Am apreciat şi prezenţa publică a domnului Cioloş. Un om cumpănit, un om echilibrat, poate să fie un lucru reuşit pentru perioada aceasta.

Pentru Ion Iliescu sunt clare plusurile şi minusurile lui Klaus Ioahannis în comparaţie cu Traian Băsescu.

Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD: Nu are impulsivităţile domnul Băsescu, cu mai puţină experienţă decât avea domnul Băsescu, dar cu nişte calităţi în ceea ce priveşte cumpănirea, în încercarea de a asigura o politică de echilibru.

Analizată de Crin Antonescu, contracandidatul la Cotroceni al lui Klaus Iohannis, prestaţia preşedintelui pare să fie sub aşteptările liberalului.

Crin Antonescu, fost preşedinte PNL: Am avut măcar un preşedinte care nu a fost mahalagiu, care nu s-a pretat la tot felul de mizerii în faţa întregii naţiuni cum a făcut domnul Băsescu şi care a avut, repet, măcar un comportament demn, chiar dacă mai discret, chiar dacă uneori mai palid.

Fostul lider liberal are însă cuvinte mai frumoase pentru premier.

Crin Antonescu, fost preşedinte PNL: Am încredere personală în Dacian Cioloș că va putea face un bun mandat ca prim ministru. Am încredere că va putea face, dacă va dori, și tranziția la exercițiul de lider politic.

Preşedintele şi premierul primesc cele mai multe critici de la fostul şef de stat Traian Băsescu. El a comentat dur lipsa lui Klaus Iohannis de la ultimul Consiliu European.

Traian Băsescu, fost preşedinte al României: Domnia sa nu numai că nu ne reprezintă, pur şi simplu abdică, ca un rege. Atunci, cât tupeu trebuie ca să ai să spui că România a fost izolată şi ai venit tu să o dezizolezi.

Şi dacă la început l-a lăudat pe premier, între timp Traian Băsescu şi-a schimbat părerea.

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României: Din păcate a venit tehnician şi s-a făcut politruc. Asta e viaţa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri