Klaus Iohannis: Ultima întâlnire cu Traian Băsescu a fost undeva în 2008. De atunci nu ne-am mai căutat

Data publicării:
basescu iohannis mediafax crop

"Nu am fost nici sunat, nici contactat, ultima întâlnire pe care am avut-o cu preşedintele Băsescu a fost, dacă bine îmi amintesc, undeva la începutul anului 2008. De atunci, nu ne-am mai întâlnit, nici nu ne-am mai căutat!", a precizat Iohannis, răspunzând la o întrebare pe această temă.

Klaus Iohannis a dezminţit faptul că s-ar fi întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu atunci când a fost filmată maşina liderului PNL în zona reşedinţei prezidenţiale şi a spus că este vorba "despre de o confuzie regretabilă".

"Aş vrea în mod excepţional să fac o precizare legată de o informaţie: eu nu m-am întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, evenimentul la care a fost fotografiată sau filmată maşina mea a fost un eveniment care a fost în zonă la vila Dante, unde am participat la o întâlnire nepublică, întâlnire de adio pentru vechiul însărcinat cu afaceri al SUA. Este o confuzie regretabilă şi pot să vă spun că atunci când vor avea loc întâlniri de interes public vă voi spune eu acest lucru", le-a spus Iohannis jurnaliştilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri