L. Dragnea: Am convenit cu Ponta să nu mai discutăm public despre preluarea șefiei Camerei până nu se eliberează locul

Data publicării:
victor ponta liviu dragnea facebook dragnea 31 07 2015-2

 

"Am convenit cu Victor Ponta să nu discutăm subiectul ăsta public (dacă Ponta va prelua șefia Camerei Deputaților — n.r.) până când nu se eliberează locul, pentru că deocamdată suntem într-o situație complet atipică în care este un cetățean care ocupă funcția de președinte al Camerei, a fugit cu scaunul. Funcția de președinte al Camerei Deputaților a fost asumată de către PSD, el a fost acolo propus de PSD. După ce a fost exclus de PSD, teoretic, în mod firesc, trebuia să își dea demisia. Am înțeles de la colegii mei astăzi că au început demersurile pentru schimbarea Regulamentului, se poate întâmpla rapid, într-o săptămână, maximum două, pentru a nu mai exista niciun fel de posibilitate de contestare. Astăzi au depus amendamentul la comisie, mâine se convoacă comisia, trebuia să se convoace astăzi dar iar s-a blocat într-o procedură. Cred că mâine se ține ședința și cât de curând urmează votul în Camera Deputaților", a afirmat Dragnea, citat de Agerpres.

De asemenea, el a adăugat că a convenit cu Ponta să vină în echipa de campanie, ceea ce s-a și întâmplat, adăugând că ei doi au "o relație de nota 10".

Președintele PSD a subliniat că Valeriu Zgonea nu vrea să renunțe la funcția de președinte al Camerei pentru că "acționează la comenzi" și este "ghidonat de stăpânii lui".

"Nu sunt sigur cine sunt aceștia (stăpânii lui Zgonea — n.r.), sunt tot felul de zvonuri, dar se vede cu ochiul liber pentru cine are o brumă de experiență politică și pentru cine îl cunoaște totuși, și noi îl cunoaștem, el nu e el. Acționează la comenzi, practic este forțat să încerce să țină cât mai mult acea funcție. Nu îmi dau seama de ce", a menționat Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri