L. Dragnea: Dacă Grindeanu nu îndeplineşte programul de guvernare, nu vom mai fi prieteni

Data publicării:
grindeanu dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat relaţia sa cu premierul Sorin Grindeanu, afirmând că este "foarte bun prieten" cu el, dar că acest lucru se va schimba dacă şeful Executivului nu va respecta programul de guvernare.

grindeanu dragnea

"Cred că toată energia, şi toată priceperea, şi a dumnealui, şi a membrilor Guvernului, trebuie să se reverse către programul de guvernare, dar nu am de unde să ştiu ce se va întâmpla. Mă interesează mai mult sau mai puţin. Suntem foarte buni prieteni acum, vom fi foarte buni prieteni atâta timp cât - o să mă uit, ca orice cetăţean, la cum se îndeplineşte programul de guvernare", a spus Dragnea, la un post de televiziune, citat de News.ro.

El a adăugat că, dacă Grindeanu nu îndeplineşte programul de guvernare, "nu o să mai fie buni prieteni", iar acest lucru se aplică oricărui ministru. Întrebat dacă asta înseamnă că şeful Guvernului şi-ar putea pierde funcţia, Dragnea a negat: "Cu un om eşti foarte bun prieten, bun prieten sau ne-prieten. E simplu. (...) Nu am spus că îşi pierde funcţia".

Preşedintele PSD a mai spus că acest lucru ar trebui să îl afecteze pe premier, dar într-un mod "pozitiv".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri