L. Dragnea despre absența lui V. Ponta de la bilanțul guvernării: Nu facem invitații ca la nuntă

Data publicării:
dragnea3-1

Fostul premier a anunţat pe Facebook că nu se supune recomandării făcute de conducerea Partidului Social Democrat.

„Nu voi vota mâine noul Guvern. Nu cred că au nevoie de votul meu. Decizia PSD despre guvernul domnului Cioloș este în regulă... Nu am fost invitat la bilanţul guvernării pe care eu am condus-o. Nu m-am supărat. Pe PSD nu o să mă supăr niciodată. Și nici nu mă duc neinvitat nicăieri”, a scris Victor Ponta pe Facebook, imediat după ce Liviu Dragnea a făcut în Parlament bilanţul guvernării din calitatea lui de preşedinte al PSD.

Noul lider i-a răspuns scurt. „Nu facem invitaţii ca la nuntă. De patru zile spun public că se va face bilanț și că membri Guvernului vor fi invitați”, a spus Liviu Dragnea.

Victor Ponta a devenit premier în luna mai 2012 după ce cabinetul Mihai Răzvan Ungureanu a fost demis prin moţiune de cenzură. În urmă cu două săptămâni, el a demisionat în urma protestelor de stradă.

Fostul premier nu este singurul membru al fostului Guvern care nu intenţionează să voteze noul cabinet. Ministrul demisionar al Finanţelor are aceeaşi părere.

Ar însemna să dau un vot, în cazul în care votez un nou guvern, să dau un vot împotriva guvernului din care am făcut parte”, a spus Eugen Teodorovici, ministru demisionar al Finanţelor. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri