L. Dragnea: Olguţa e mai îngrijorată. Sper că Iohannis va promulga legea salarizării unitare

Data publicării:
olguta vasilescu FB

Liderul PSD, Liviu Dragnea, şi-a exprimat speranţa, miercuri, că preşedintele Klaus Iohannis va promulga Legea salarizării unitare, în condiţiile în care este un proiect care pune ordine în sistem, iar unele categorii sociale vor avea, de la 1 iulie, măriri de salarii.

Reacţia preşedintelui Camerei Deputaţilor a venit după ce presa i-a spus că ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu şi-a exprimat îngrijorarea că preşedintele Klaus Iohannis ar putea întoarce Legea salarizării la Parlament.

„Olguţa este mai îngrijorată. Eu sper să nu (n.r. întoarcă legea), pentru că este o lege care pune ordine în sistem. Deocamdată să ieşim cu ea, să înceapă dezbaterile serioase în Parlament, nu putem să spunem că o întoarce preşedintele când nu i-a fost prezentată. Dar e bine să se ia măsuri de siguranţă. Până la finalul acestei sesiuni vrem să încercăm să fie în vigoare pentru că de la 1 iulie unele categorii sociale vor avea măriri de salarii”, a precizat preşedintele Camerei Deputaţilor, întrebat dacă are aceleaşi îngrijorări precum Olguţa Vasilescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri