L. Dragnea: Orice critică de la Victor Ponta, pentru mine, e sănătate curată

Data actualizării: Data publicării:
ponta dragnea FB

Deputatul PSD Victor Ponta a lansat două atacuri în două zile la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea. La rândul său, acesta din urmă a susţinut că orice critică venită din partea lui Ponta "este sănătate curată".

Liderul actual al PSD a arătat că nu crede că Victor Ponta va pleca din partid.

„Orice critică de la Victor Ponta, pentru mine, e sănătate curată.

Poate va avea o funcţie, nu cred că Victor Ponta va pleca din partid, e un om cu experienţă.

Partidul s-a exprimat pentru o anumită sustinere.

Am vorbit şi azi cu Victor”, a declarat Liviu Dragnea.

Fostul premier și președinte al PSD a spus ieri, la TVR, că e pentru prima oară de acord cu Liviu Dragnea „după foarte mult timp”.

„În afară de domnul Dragnea nu mai e nimeni la partid, el e singur, ceilalți aplaudă. E pe persoană fizică, niciodată nu a mai fost așa. Uite că se mai iau și decizii greșite. Eu sunt comentator, dacă nu mă întreabă nimeni în PSD, vorbesc în presă. Nu îmi doresc șefia PSD”, a spus el.

Mai mult, a lăsat să se înțeleagă că e posibil să plece din PSD. „Nu știu dacă rămân în PSD, e decizia conducerii. O să vedeți în curând ce o să fac. Eu nu am fost niciodată exclus, când am plecat, ne-am strâns mâna și am plecat”, a precizat deputatul PSD.

Astăzi, Ponta îl atacă din nou pe Liviu Dragnea. El a distribuit pe Facebook un editorial critic la adresa președintelui PSD. Comentariul lui Ponta fiind că „o să îi dea în continuare share lui Doru Bușcu”. „Mă bazez pe faptul că și ce spune el e tot "ca apa sfințită" (deși e mult mai bun prieten decât mine cu "Șefu"”, a adăugat Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri