La o zi după revocarea din CA al Romsilva, Adam Crăciunescu spune că demisionează. Pe 21 martie

Data publicării:
adam craciunescu - agerpres 8152454 1

Foto Agerpres

Anunțul demisiei survine la o zi după ce ministrul Mediului, Cristiana Pașca Palmer, l-a revocat pe Adam Crăciunescu din calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Regiei. „Decizia de a-l revoca pe domnul Crăciunescu din Consiliul de Administrație are la bază un motiv simplu, deși nu a fost o decizie ușoară: cu toată prezumția de nevinovăție, nu este normal ca un om asupra căruia există suspiciuni să rămână într-o poziție, pentru că acest lucru se resfrânge și asupra Romsilva”, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, ministrul Mediului.

Potrivit acestuia, la Romsilva ar exista „o problemăm de guvernanță proastă” în condițiile în care din șapte membri ai CA patru sunt angajați ai Romsilva.

În ianuarie 2015, Adam Crăciunescu a fost trimis în judecată în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, în care sunt implicați și Viorel și Andrei Hrebenciuc, deputatul Ioan Adam și senatorul Tudor Chiuariu. Adam Crăciunescu a fost acuzat de abuz în serviciu și sprijinirea unui grup infracțional organizat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri