Lansarea candidaturii lui Victor Ponta, comparată de Opoziție cu manifestările din Coreea de Nord

Data publicării:
udrea macovei

Preşedintele PMP, Elena Udrea, spune că lansarea grandioasă arată de fapt dispreţul faţă de oamenii de rând, care aşteaptă locuri de muncă, nu spectacole pe stadioane. Ea a mai spus că acest gen de evenimente îi aminteşte de liderul nord-coreean.

„Să ai o aşa lansare arată dispreţul pe care îl ai faţă de oamenii care aşteaptă locuri de muncă şi să guvernezi bine ţara, nu să te lansezi pe un stadion. (...) Domnul Victor Ponta se lansează precum liderul nord-coreean”, a spus Elena Udrea, preşedinte PMP.

Şi Monica Macovei a reacţionat într-o postare pe Facebook, în care îl numeşte pe Victor Ponta drept „Micul Ceauşescu”. De asemenea, îi face acestuia o urare în stilul celor adresate fostului dictator comunist.

Bucureștiul e paralizat, într-o zi de sâmbătă, pentru că micul Ceaușescu ține să își serbeze ziua pe Stadionul Național. Un sfert din oraș blocat ca pe vremuri, la 23 August. (...) Mărețe realizări îi urăm tovarașului Victor Ponta, iubit conducator și fiu al patriei, fierbinte și adâncă recunoștință pentru toate cele ce le faci pentru noi!”, a spus Monica Macovei, europarlamentar, pe contul său de Facebook.

CAMERA ASCUNSĂ. Victor Ponta, lansare pe Arena Națională. „Ne-a dat bani. 100 de lei”
Sfatul lui Mircea Geoană pentru Victor Ponta
Liviu Dragnea: „Cel mai mare, mai vizionar, mai puternic partid din România e îndrăgostit de țara lui”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri