Liberalii îi răspund lui Valeriu Zgonea: „Unul dintre cele mai penibile momente de comunicare în spațiul public”

Data publicării:
zgonea crop

„Crin Antonescu fuge de orice responsabilitate, a fugit de la guvernare, acum a fugit și de la șefia Senatului”, a spus Valeriu Zgonea.

Reacţia liberalilor a venit imediat. Purtătorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a spus că Valeriu Zgonea a apelat la varianta înregistrării declaraţiei şi a postării sale pe internet pentru a evita să răspundă eventualelor întrebări incomode.

Am asistat astăzi la unul dintre cele mai penibile momente de comunicare în spațiul public, care l-a avut protagonist pe al treilea om în stat: Valeriu Zgonea. Președintele Camerei Deputaților, într-o filmare one-man show, ne arată dovada supremă a competenței sale profesionale. De ce să apari în fața presei să faci o declarație publică, să explici, să răspunzi la întrebări care te-ar putea pune în dificultate, când poți îmbrățișa modelul lui Traian Băsescu, preluat apoi și de Dan Voiculescu”, se arată într-un comunicat al PNL.

Liberalii l-au mai acuzat pe Valeriu Zgonea şi pentru că a folosit steagul României pentru a aduce injurii adversarilor politici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri