Liderii principalelor partide, discuții cu adjunctul Victoriei Nuland la ambasada SUA

Data publicării:
ambasada sua -Mediafax Foto-Catalin Abagiu

Actualizare 17:08

Temele de discuție care au loc la Ambasada SUA se referă la relațiile bilaterale dintre cele două țări și la parteneriatul strategic. 

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la Bacău, că la Ambasada SUA la Bucureşti are loc o întâlnire cu reprezentanţi ai partidelor, invitaţia fiind "mai veche", iar din partea PSD participă Corina Creţu, anunță Mediafax. 

Premierul a spus că este vorba de o întâlnire cu reprezentanţi ai partidelor, invitaţia la eveniment fiind „mai veche”.

Mai mulți lideri de partid din România au fost chemați la Ambasada SUA de la București în această după-amiază pentru discuții cu adjunctul Victoriei Nuland, Hoyt Yee, aflat într-o vizită la București.

Asistentul adjunct al secretarului de stat pentru Europa si Eurasia Hoyt Yee se află la București în data de 29 aprilie 2014 pentru o vizită de rutină în regiune. El se întâlnește cu diverși lideri români pentru a discuta aspecte referitoare la relațiile bilaterale și parteneriatul strategic”, se arată într-un comunicat al ambasadei SUA.

La Ambasada SUA au ajuns deja președintele PDL, Vasile Blaga, europarlamentarul PSD Corina Crețu și președintele PNL Crin Antonescu. Din partea partidului Forța Civică este Mihai Răzvan Ungureanu.

Când un diplomat străin vizitează România, adesea invită la discuții și reprezentanți ai partidelor parlamentare, atât de la putere, cât și din opoziție.

Temele de discuție care au loc la Ambasada SUA se referă la relațiile bilaterale dintre cele două țări și la parteneriatul strategic. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri