Liviu Dragnea, acuzaţii voalate către UNPR şi ALDE

Data publicării:
dragnea FB-1

Cei de la PNL au votat în bloc, cei de la UNPR - la fel, cei de la ALDE și o mare parte din liberali. După părerea mea, a fost o organizare foarte bună. Trebuie discutat în Coaliție, e un subiect serios. Ceea ce noi am stabilit la congres nu au fost vorbe în vânt. Nu e firesc ca noi, ca parlamentarii, să ne dăm cu părerea pe cererile justiției. Nu noi stabilim arestarea sau reținerea, noi dam posibilitatea. Acolo a fost o acțiune organizată, prin care s-a stabilit ca cele două cereri să fie respinse. Poate cei pe care Udrea i-a amenințat cu dezvăluiri în comisia juridică (au organizat astfel votul, n.r.)”, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea.

Reprezentanţii UNPR şi ALDE resping acuzaţiile liderului PSD şi spun că n-au avut nicio înţelegere cu PNL ca să o scape pe Elena Udrea de închisoare. Cauzele eşecului acestui vot ar trebui căutate în altă parte, spun ei.

Haralambie Vochiţoiu: „Avem sarcină din partea preşedintelui nostru, Gabriel Oprea şi întotdeauna am votat pentru toate solicitările instanţei. Acele defecţiuni trebuie căutate în altă parte. UNPR nu putea oricum influenţa, chiar dacă avem 22 deputaţi, dacă nu ar fi fost prezent niciunul au ar fi votat toţi. Dacă PSD s-ar fi mobilizat, Elena Udrea nu ar fi scăpat printre degete”.

Petru Ehegarther: „Nu a fost o decizie politică. Dacă au fost cazuri care pot fi identificate, au fost chestiuni asumate individual. Probabil că vor fi discutate în viitoarea şedinţă a Coaliţiei. La nivelul grupului ALDE nu s-a discutat cazul Elena Udrea”.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri