Liviu Dragnea, aprecieri pentru ministrul Petre Daea

Data publicării:
petre daea crop agerpres
Foto: Agerpres

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminică, pe Facebook, că apar primele semne privind diferenţa dintre guvernarea PSD-ALDE şi cea tehnocrată, în condiţiile în care ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunţat că, până în acest moment, peste 70% din fermieri şi-au primit subvenţiile pentru campania de primăvară, în timp ce Guvernul tehnocrat a acordat, anul trecut, subvenţiile abia în lunile iunie – august.

petre daea crop agerpres
FOTO: Agerpres

„Apar primele semne privind diferenţa dintre guvernarea PSD-ALDE şi guvernarea tehnocrată. La ultima şedinţă de Guvern, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunţat că, din cei 681.000 de fermieri din România, 482.000 şi-au primit deja subvenţiile pentru campania de primăvară. Deci peste 70% dintre agricultori şi-au primit banii, iar restul îi vor primi cu siguranţă până la finalul lunii, aşa cum am promis în timpul campaniei electorale”, a scris liderul PSD.

Liviu Dragnea a susţinut că „aici se vede cum te responsabilizează votul din partea cetăţenilor”.

„Anul trecut pe vremea asta, tehnocraţii nici măcar nu începuseră să vorbească despre acest subiect, iar subvenţiile au ajuns la fermieri abia prin lunile iunie, iulie sau august”, a conchis preşedintele Camerei Deputaţilor.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat, joi, în debutul şedinţei Executivului, că subvenţiile din agricultură se vor acorda mai repede anul acesta, respectiv până la 31 martie, precizând că din totalul de 681.000 de fermieri, până la această dată s-au procesat acte pentru 481.814, ceea ce reprezintă 71% din total. El a stârnit amuzamentul membrilor Guvernului după ce a făcut o afirmaţie confuză privind subvenţiile, declarând că speră că ”în 31 martie să avem numai situaţii neclare”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri