Dragnea, nou atac: Ce s-ar fi putut face cu 10 miliarde de lei, pierduți pe drum de tehnocrați

Data actualizării: Data publicării:
161216_PSD_LIVIU_DRAGNEA_cu ochelari - 08_INQUAM_Octav_Ganea_

Liviu Dragnea lansează un nou atac la adresa guvernului Cioloș. Liderul PSD a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care vorbește de măsurile adoptate de guvernul Grindeanu, despre care spune că este „guvernul nostru, al tuturor românilor”.

16122 - DRAGNEA SE UITA LA CEAS_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

„Acesta este răspunsul la toate atacurile din ultima vreme: măsurile adoptate de guvernul nostru, al tuturor românilor! (...) Faceți singuri calculele... ce s-ar fi putut face cu 10 miliarde lei, pierduți pe drum de tehnocrați”, scrie social-democratul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Acesta este răspunsul la toate atacurile din ultima vreme: măsurile adoptate de guvernul nostru, al tuturor românilor!

Fiecare măsură, beneficiarii ei, impactul bugetar, precum și termenul de la care intră în vigoare. Iar toate au fost promisiuni făcute în campanie, pe care, iată, deja le-am onorat.

Impactul total este de 2,65 miliarde lei.

Faceți singuri calculele... ce s-ar fi putut face cu 10 miliarde lei, pierduți pe drum de tehnocrați”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri