Liviu Dragnea, despre dezvăluirile președintelui Traian Băsescu: „Sunt niște minciuni aruncate pe piață de un om disperat și speriat”

Data publicării:
liviu dragnea - psd-1.ro

„Sunt niște minciuni aruncate pe piață de un om disperat și speriat, care nu lasă în urma lui decât ură, minciună și dezbinare. Ce poți să spui despre aceste afirmații, dacă el „fâlfie” niște hotărâri de Guvern care nu au nicio legătură cu Ponta”, a spus Liviu Dragnea. 

Întrebat dacă Victor Ponta va ieși din cursa pentru prezidențiale, vicepremierul a spus că PSD nu a luat în calcul această variantă. Dimpotrivă, dezvăluirile președintelui Traian Băsescu vor întări poziția partidului. 

„PSD i-a în calcul să aibă o determinare și mai mare, împreună cu toți militanții și cu toți simpatizanții, să terminăm mult mai repede cu acest regim de tristă amintire, regimul Traian Băsescu. Victor Ponta să ajungă președinte și să aducă normalitate în această țară. Ierarhia valorilor în România deja s-a răsturnat”, a spus Liviu Dragnea. 

Sondaj Digi24. Credeţi că afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu despre Victor Ponta sunt adevărate? Ce ar trebui să facă Victor Ponta?

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri