Liviu Dragnea: Este o stare de dezorientare în PSD. Ponta să facă un efort, chiar dureros, să se întoarcă

Data publicării:
PONTA DRAGNEA 6693802-Mediafax Foto-Liviu Maftei

FOTO: Mediafax Foto

„Problema medicală a lui Victor Ponta este serioasă, dar este bine să încerce să facă un efort, chiar dureros, să vină la Palatul Victoria. Ăsta e punctul meu de vedere, pe care i l-am spus şi lui şi nu mă ascund (...) Cred că are şi o foarte mare reţinere să fie filmat în cârje când urcă la Guvern, dar cred că ar trebui să facă asta”, a declarat, miercuri seară, la TVR, coordonatorul PSD, Liviu Dragnea.

El a spus că PSD nu trece „prin momente foarte fericite” şi „cât de rapid”, în două-trei săptămâni, trebuie tranşată situaţia în partid.

Să se întoarcă Victor Ponta acasă şi să limpezim şi să discutăm toate subiectele politice şi toate subiectele guvernamentale, despre coaliţie, despre funcţionarea coaliţiei, despre funcţionarea Guvernului, despre modul cum se conduce Guvernul, despre oferta politică şi guvernamentală în perioada următoare”, a afirmat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Întrebat dacă există grupuri în PSD care ar putea cere demisia lui Ponta, Liviu Dragnea a negat.

„Nu, în schimb probabil că vor avea loc întâlniri în perioada următoare pentru ca atunci când vine Victor Ponta, eu sper cât mai repede, să avem o discuţie foarte deschisă împreună cu el şi să decidem calea de urmat. Pentru că există o stare destul de ciudată în PSD, la nivelul fiecărei organizaţii ... o stare de dezorientare. Oamenii sunt puţin dezorientaţi şi sigur nu se simt bine când liderul nu e în ţară, are problema asta medicală, e pus sub acuzare şi oamenii vor în continuare să se realizeze toate proiectele guvernamentale care au fost inţiate", a mai declarat coordonatorul politic al PSD.

Întrebat dacă PSD se teme că va fi scos de la guvernare, Dragnea a spus că social-democraţii nu vor să rămână la guvernare în orice condiţii.

„Nu-i vorba de teamă. PSD vrea să rămână la guvernare, în mod firesc. E o dorinţă firească şi legitimă, dar nu în orice condiţii. La guvernare stai când eşti într-o coaliţie care funcţionează corect, cum a funcţionat până acum (...) Oamenii vor să se clarifice lucrurile rapid, până se intre în vară, pentru că deja din septembrie fiecare partid, inclusiv PSD, începe să se pregătească serios pentru alegerile locale", a adăugat Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri