Liviu Dragnea: Guvernul nu are de ce să demisioneze

Data actualizării: Data publicării:
161216_PSD_LIVIU_DRAGNEA_cu ochelari - 08_INQUAM_Octav_Ganea_
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea a declarat, luni, la Palatul Parlamentului că „Guvernul nu are de ce să demisioneze”. Legat de viitorul ministrului Justiției,  Sorin Grindeanu și Florin Iordache se vor întâlni după moțiunea de cenzură pentru a discuta a declarat Liviu Dragnea. Președintele PSD a precizat, de asemenea: „Ministrul Grindeanu are susținerea mea totală”.

„Nu a fost o sedință pentru decizii, grupurile reunite și-au exprimat susținerea pentru guvern. Astăzi și mâine avem cele doua zile pentru buget cu speranța să adoptăm bugetul până mâine seară și miercuri, moțiunea de cenzură. Au avut intervenții câțiva colegi de-ai noștri care și-au exprimat susținerea pentru Guvern.

Teoretic, n-am avea probleme la moțiunea de cenzură. Colegii mei au spus că crește nervozitatea în rând simpatizanților noștri, pentru că după ce ordonanța a fost abrogată și proteste continuă înseamnă că asistăm la un protest politic, după ce alegerile au fost desfășurate în mod corect.

Eu fac apel la calm. La Cotroceni s-au strâns oameni, teama mea e ca acolo va fi un bulgăre de zăpadă, vreau să facem tot posibilul să nu escaladeze acest conflict în stradă(...) Guvernul nu are de ce să demisioneze. Ministrul Grindeanu și Florin Iordache vor avea o discuție după moțiunea de cenzură, iar premierul va lua o decizie”, a declarat Liviu Dragnea.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri