Liviu Dragnea ia în calcul şefia PSD: Pot face echipă cu oricine din partid. Aproape oricine

Data publicării:
liviu dragnea - psd-2.ro

„Am primit foarte rău retragerea lui Victor Ponta. M-a sunat cineva şi mi-a zis. Nu am crezut. (...) Nu s-a consultat cu mine. Noi am avut mai multe discuţii de când a fost să îşi opereze piciorul la Istanbul. Era foarte frământat, trece printr-o perioadă foarte grea, nu mai este foarte stabil şi îl înţeleg. Eu cred că a făcut o greşeală, poate motivele lui sunt argumentate, cert este că în partid s-a produs o oarecare tulburare”.

Rovana Plumb: Dragnea nu mi-a comunicat o intenţie de a candida la şefia PSD

Este o situaţie fără precedent în istoria partidului, însă PSD trebuie să îşi vină în fire, susţine fostul lider social-democrat. În intervenţia televizată, Liviu Dragnea vorbeşte şi despre o posibilă candidatură la conducerea interimară a partidului: „Pot face echipă cu oricine din PSD. Aproape oricine. (...) Victor Ponta o doreşte pe Rovana Plumb şi o susţine. (...) Dacă colegii mei vor considera că eu sunt cel care să gestioneze un pachet de atribuţii pe o perioadă limitată, nu voi putea să refuz, nu aş putea să trăiesc toată viaţa cu gândul că aş fi putut să fac ceva pentru partid şi nu am făcut-o. Dacă e să mor, să mor în picioare”.

Liviu Dragnea susţine organizarea unui congres cât mai apropiat al PSD, pentru stabilirea noii conduceri, pentru că un interimat prea lung ar putea destabiliza partidul.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri