Liviu Dragnea: Ideea moţiunii de cenzură o avem toţi. Sper că joi vom lua o decizie politică

Data publicării:
dragnea FB

 

Ideea de a depune moţiune de cenzură o avem toţi. Stăm cu ea în suflet. Dar, după ce depunem moţiunea de cenzură, de a doua zi nu punem noi Guvernul, asta e cert, şi ajungem tot la alegeri anticipate, care se pot întâmpla în octombrie”, a spus Liviu Dragnea, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Liderul PSD a spus că se va întâlni joi cu liderii ALDE şi UNPR şi „speră” că la finalul discuţiilor va exista o decizie politică pe acest subiect.

Voi avea o discuţie cu Tăriceanu, Constantin, Steriu şi alţi colegi să hotărâm dacă pentru români e bine să ajungem la alegeri anticipate”, a adăugat Liviu Dragnea.

Luni, acesta a declarat că în partid există o oarecare supărare că, în loc să se vorbească despre rezultatele alegerilor, în fiecare zi e pusă în discuţie funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, care după părerea lui valorează „aproape zero”, şi moţiunea de cenzură, aşa cum face Victor Ponta.

Înaintea alegerilor locale, Victor Ponta a declarat, după ce liderul PSD Liviu Dragnea s-a arătat împotriva unei moţiuni de cenzură, că el „întotdeauna” susţine un astfel de demers, care trebuie decis în urma unei negocieri cu liderii UNPR şi ALDE.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri