Liviu Dragnea: În ultimele luni, Valeriu Zgonea mergea foarte des la Cotroceni. Oraşul e mic, se află

Data publicării:
liviu dragnea fb-1

 

"Nu cred că mai rămâne mult. Aștept de la colegii mei din Biroul Permanent al Camerei Deputaților să finalizeze modificarea regulamentului. Când va fi gata, o săptămână - două, să purcedem la revocare. Valeriu Zgonea este un caz de studiat. Eu sincer nu știu unde se termină Valeriu Zgonea și unde începe Zorro sau Mihai Viteazu. Din păcate, majoritatea colegilor, de fapt toți au înțeles că de mult, mult timp, Valeriu Zgonea a acționat împotriva partidului. A făcut lucruri vizibile și lucruri care nu s-au văzut, dar pe care mulți colegi de-ai noștri le-au știut. Unii le-a simțit, alții le-au știut, unele s-au văzut, ele au ieșit foarte mult la iveală în acele zile destule de complicate și fierbinți de după condamnarea mea. Partidul nu a perceput acțiunea aceasta ca un atac împotriva mea, ci ca un atac împotriva partidului în prag de campanie electorală", a spus Dragnea, la un post de televiziune.

Liderul PSD a spus că Valeriu Zgonea a vorbit în diverse locuri despre partid "nu în termeni corecți" și că mergea foarte des la Cotroceni.

"Din păcate, acest domn mult timp a tot vorbit în diverse locuri despre partid, despre partidul nostru și nu în termeni buni, nu în termeni corecți. Eu sunt sigur că a vorbit și de la Cotroceni pentru că am înțeles că în ultimele luni mergea foarte des la Cotroceni, cred că pentru consultări. Știam și eu și știau și colegii de-ai noștri. Orașul este foarte mic și se află, știți bine că în București este foarte greu să faci ceva și să nu se știe pentru că nu sunt locuri secrete. Când mergi la Cotroceni este o instituție cu foarte mulți oameni și... Eu nu am spus că este rău să meargă la Cotroceni. Și în interiorul țării și în afara țării a vorbit foarte urât. În ultimele zile a avut un pachet de acțiuni care au avut ca scop o destabilizare a partidului în prag de campanie electorală", a mai spus Dragnea.

El a precizat că personal nu a susținut excluderea lui Valeriu Zgonea din partid, în prezent acesta fiind "istorie" pentru PSD.

"Eu personal nu am susținut excluderea lui, am și ieșit din sală când s-a votat, de fapt când a început discuția cu el. Nu am vrut să influențez. A fost o hotărâre foarte fermă a partidului. În partid cazul este închis, subiectul este închis. Nu există cale de întoarcere, nici nu mai există preocupare în partid, singura curiozitate, chiar și dorință printre acțiunile de campanie a colegilor este când va fi schimbat. Valeriu Zgonea este istorie pentru PSD", a mai susținut președintele PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cât a ajuns să coste să-ți construiești o casă de 50 mp: Prețurile la materiale de construcție, dar și...
Digi FM
O româncă stabilită de 12 ani în Spania a crezut că este curtată de Brad Pitt: „Se juca foarte mult cu...
Pro FM
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și...
Film Now
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti și-au dus relația la un alt nivel. Modelul în vârstă de 25 de ani și-a...
Adevarul
„Lâna de aur", cel mai scump material textil natural din lume. Firul de Vicuña se vinde la gram, la fel ca...
Newsweek
VIDEO Franța face o muniție specială pentru avioanele F-16 din Ucraina. Ce bombe îi lovesc pe ruși?
Digi FM
Carne de pui îngălbenită artificial pentru a părea mai bună. “Unii dintre pui sunt vopsiți prin hrănire...
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu...
Digi Animal World
Momentul când o pisică reușește să evadeze dintr-o cușcă a devenit viral: „E ca un spion. Nimic nu o poate...
Film Now
Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant, fotografiați când se sărută. Starul din „Matrix” pare să-și fi...