Liviu Dragnea, ironic către Victor Ponta: "Nu ne faci vreo nefăcută! O să te tăiem de la Facebook" 

Data publicării:
ponta dragnea FB

Preşedinte al PSD timp de cinci ani, Victor Ponta le-a mulţumit colegilor care i-au fost alături. El spune că nu va mai ocupa nici o funcţie de partid, dar speră că va avea susţinere pentru a-şi duce la capăt mandatul de premier.

Victor Ponta: „Liviu ştie foarte bine încă din prima zi că are mandatul meu de prim-ministru pe masă. Sunt convins că îl va folosi spre binele nostru şi al tuturor”.

Liviu Dragnea: „Victor Ponta nu are un mandat pe care mi l-a pus mie pe masă. Victor Ponta a spus şi public că este la dispoziţia partidului şi este firesc să fie aşa”.

Liviu Dragnea a insistat şi de la tribuna congresului că noua conducere a partidului va susţine râmânerea social democraţilor la guvernare.

Actualul şef al PSD nu a uitat însă gestul lui Victor Ponta, care a renunţat la funcţie printr-un mesaj pe Facebook şi fără să se consulte cu nimeni.

Liviu Dragnea: „Dar să vrea să rămână (arătând cu degetul spre Victor Ponta – n.r.). Nu ne mai faci vreo nefăcută! O să te tăiem de la Facebook”.

Şi Victor Ponta l-a ironizat pe succesorul său în fruntea partidului.

Victor Ponta: „Glumeam cu Marian Oprişan şi îi spuneam că se termina cei 5 ani de dictatură Ponta. Şi el mi-a spus: să vedem ce vine”.

Victor Ponta şi Liviu Dragnea au glumit şi pe seama posibilităţii ca premierul să fie demis prin moţiune de cenzură în Parlament.

Victor Ponta: „Glumeam că doar PSD poate să treacă moţiunea de cenzură. Să îmi spuneţi dacă e cazul să ne pregătim”.

Liviu Dragnea: „Noi ştim să depunem o moţiune de cenzură care să treacă”.

La ultima moţiune de cenzură depusă de liberali, reprezentanţii majorităţii nu au votat. Ulterior, informaţii venite pe surse de la Palatul Cotroceni susţineau că preşedintele Klaus Iohannis ar fi dispus să numească un alt premier de la PSD, dacă social democraţii vor fi de acord să renunţe la Victor Ponta.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri