Liviu Dragnea, ironic, din Deltă: Marea ruptură între Parlament și Guvern a avut loc

Data actualizării: Data publicării:
dragnea grindeanu si ciolacu cu barca

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a postat duminică pe Facebook câteva fotografii de la o partidă de pescuit în Deltă.

dragnea peste

 

Într-una din cele trei fotografii postate de președintele PSD, apare premierul Sorin Grindeanu. Atât Liviu Dragnea, cât şi Sorin Grindeanu țin în cârlig câte un frumos exemplar de știucă. (Prohibiția începe la 1 aprilie - n.r.)

grindeanu cu stiuca

Partida de pescuit l-a binedispus pe liderul PSD, care comentează în notă ironică: „În acest sfârșit de săptămână, l-am învățat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament și Guvern a avut loc: eu am prins 17 știuci și el 9. Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă!”, scrie Liviu Dragnea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La partida de pescuit a mai participat Marian Ciolacu, liderul PSD Buzău.

Postarea lui Liviu Dragnea a strâns peste 1.000 de reacții din partea utilizatorilor rețelei sociale și are zeci de comentarii.

La acest sfârșit de săptămână, Liviu Dragnea i-a chemat pe senatorii PSD în Deltă, la Tulcea, ca să discute despre problemele regionale, dar şi chestiuni de partid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri