Liviu Dragnea: Medicii vor decide vineri dacă Victor Ponta rămâne în spital

Data publicării:
PONTA DRAGNEA 6693802-Mediafax Foto-Liviu Maftei

 Liviu Dragnea pastrează legătura cu premierul Victor Ponta, aflat la o clinică din Turcia. FOTO: Mediafax

Liviu Dragnea l-a vizitat recent pe şeful Guvernului la spitalul din Turcia, unde Victor Ponta a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi.

"Mâine (vineri, n.r.), echipa medicală de la spitalul din Istanbul va decide dacă premierul poate să plece sau trebuie să mai rămână acolo. În funcţie de aceasta, premierul Victor Ponta va decide dacă va mai prelungi sau nu mandatul de preluare a prerogativelor sale în fruntea Guvernului pentru vicepremierul Gabriel Oprea", a spus Liviu Dragnea.

Referitor la perioda de inactivitate cauzată de necesitatea recuperării post-operatorii, Liviu Dragnea a precizat că există posibilitatea ca aceasta să fie de trei-patru săptămâni, dar că cei care vor decide sunt tot medicii care îl vor consulta vineri pe premier.

"Este o variantă (perioada de trei-patru săptămâni de inactivitate, n.r.), dar nu ştie nimeni cum va fi recuperarea, pentru că operaţia, fiind mai complicată decât s-a prevăzut iniţial, şi recuperarea este mult mai grea. A fost o operaţie extrem de complicată, practic genunchiul a fost distrus complet, şi ligamente, şi menisc. În funcţie de ce vor recomanda medicii - dacă se poate deplasa, dacă poate să meargă - în funcţie de asta va fi şi în activitate sau nu. Tot în funcţie de asta va fi şi o prelungire sau nu a mandatului vicepremierului Gabriel Oprea”, a mai spus Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri