Liviu Dragnea, preşedinte interimar PSD: Nu s-a vorbit în partid despre remaniere și nici premierul nu are în gând vreo remaniere

Data publicării:
Liviu Dragnea 30.08

"Nu s-a vorbit în partid despre remaniere și, din câte știu, nici premierul nu are în gând vreo remaniere. Din punctul meu de vedere, acum, la momentul la care discutăm, nu e cazul. Mai târziu, vom vedea... Dar nu e vorba de evaluarea miniștrilor (la ședința BPN al PSD de luni — n.r.), ci de niște informări pe care miniștrii trebuie să le facă la partid", a spus acesta, duminică, la Senat, după întâlnirea cu senatorii PSD.

Întrebat dacă activitatea ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, îl nemulțumește, Liviu Dragnea a explicat: "Nu am de ce să fiu nemulțumit. Au apărut foarte multe informații. Eu, dacă am o nemulțumire, o voi spune. În primul rând, mulțumirea sau nemulțumirea trebuie să o exprime primul-ministru. N-am auzit la primul-ministru că este nemulțumit de ministrul de Finanțe".

Acesta a ținut să precizeze faptul că în ședința de luni a Biroului Permanent Național al PSD se va discuta despre necesitatea ca miniștrii să informeze constant partidul cu privire la proiectele lor.

"Faptul că noi, la BPN, am cerut și vom cere unor miniștri să prezinte unele informații este un lucru corect și așa se va întâmpla de aici înainte, pentru că a avea susținere politică, pentru a avea susținere în comunicare de la toți membrii PSD în acțiunile guvernamentale, miniștrii trebuie să informeze partidul. (...) Noi nu putem susține public niște inițiative de care aflăm la televizor. Primul-ministru știu că este deschis la această procedură, miniștrii știu că sunt deschiși. Este o mică schimbare a modului cum va relaționa partidul cu Guvernul, dar în sensul bun și pentru partid, și pentru premier, și pentru Guvern", a susținut Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri