Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu „e o unealtă”. Există o coordonare profesionistă

Data actualizării: Data publicării:
dragnea grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu, exclus astăzi din PSD, „e o unealtă”, a declarat președintele partidului, Liviu Dragnea.

„Este clar că nu mai e el. El nu mai e el. În opinia noastră, Sorin Grindeanu este o unealtă. A cui ne este greu să ne dăm seama. Mulți colegi de-ai mei s-au uitat aseară la declarațiile lui. Toți au spus că parcă avea în spate ceva care îl obliga să spună cele lucruri. Era transformat total”, a declarat Liviu Dragnea.

În legătură cu numirea lui Sorin Grindeanu în funcția de premier, Liviu Dragnea a spus: „Principalul vinovat sunt eu. Eu i-am rugat pe colegii mei să accepte această propunere. Am avut încredere în acest om”.

Președintele PSD a mai vorbit și despre „o coordonare profesionistă” pentru susținerea lui Grindeanu.

„Încă odată PSD este sub asediu şi nu este sub asediu politic, pentru că nu am văzut în afară de o mică acţiune de sprijin din partea USR pentru Sorin Grideanu alte acţiuni politice. Nu-mi dau seama exact cine sunt cei care stau în spatele acestei acţiuni, dar este o coordonare profesionistă. După viteza cu care se organizează toate aceste acţiuni devine clar că nu este un plan făcut pe genunchi ieri sau aseară sau azi noapte. Nici eu, nici colegii mei, nu am bănuit că această intenţie anunţată şi acum o lună, că urmează o analiză, va stârni asemenea scandal”, a adăugat Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri