Liviu Pop: Dragnea nu mi-a reproșat nimic

Data actualizării: Data publicării:
liviu pop digi

Ministrul Educației, Liviu Pop, a avut, miercuri, o întâlnire cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, în biroul acestuia, Pop menționând că nu a discutat despre o eventuală demisie din funcția de ministru și că liderul PSD nu i-a reproșat nimic.

A fost vorba de o problemă pe care am soluționat-o, nu are nimic de a face cu agenda publică”, a declarat Liviu Pop după întâlnire.

Întrebat în legătură cu apariția unor informații conform cărora i s-ar fi cerut demisia de la conducerea ministerului, Liviu Pop a spus: „Nu am discutat acest aspect”.

Liviu Pop a subliniat că în sistemul de învățământ sunt probleme pe care le-a rezolvat și că președintele Camerei Liviu Dragnea nu i-a reproșat nimic.

Nu știu ce probleme (în sistemul de învățământ — n.r.) sunt decât cele pe care le-am rezolvat. Nu mi-a reproșat nimic președintele”, a adăugat el.

Întrebat dacă își face bine treaba la minister, Liviu Pop a răspuns: „Eu zic că da”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că nu se pune problema unei remanieri a Guvernului în această perioadă.

Întrebat dacă ministrul Educaţiei a făcut „erori sau greşeli”, președintele PSD a atras atenţia asupra faptului că o comunicare defectuoasă din partea miniştrilor poate produce defecţiuni majore şi tulburări în societate.

Orice comunicare greşită poate produce defecţiuni majore, poate produce tulburări în societate, poate produce confuzii în societate şi nemulţumiri. Sper ca în ultima perioadă au înţeles că comunicarea nu e o joacă, nu e un moft şi nu e un motiv mic sau neimportant de a nu se lua în discuţie atitudinea unui membru de partid. O comunicare constant proastă, făcută alandala, induce un sentiment de neîncredere în rândul populaţiei care este esenţial pentru stabilitatea Guvernului. Sunt oameni care sunt beneficiarii unor măsuri guvernamentale, dar dacă «beneficiază» de o comunicare neorganizată nu mai ştiu clar dacă ceea ce primesc e de bine sau e de rău”, a spus Liviu Dragnea.

Surse: News.ro, Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri