Ludovic Orban, audiat la DNA. Declarații la ieșire

Data actualizării: Data publicării:
170918_ORBAN_DNA_01_INQUAM_Photos_Octav_Ganea_

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat luni în fața procurorilor DNA. Potrivit informațiilor existente în acest moment, liderul liberal are calitate de martor, iar convocarea sa ar avea legătură cu un dosar deschis în 2014.

170918_ORBAN_DNA_01_INQUAM_Photos_Octav_Ganea_
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

ACTUALIZARE. La ieșirea din sediul DNA, președintele PNL a precizat că nu poate face niciun fel de declarații despre audierea sa. „Nu pot să vă dau nicio informație legată de declarația de martor (...) Nu puteți să mă întrebați despre un subiect despre care nu am ce să spun”, a arătat Ludovic Orban.

Întrebat de jurnaliști dacă audierea sa în aceeași zi în care a fost chemat și ex-premierul Victor Ponta indică faptul că ar fi vorba de același dosar, liderul liberal a spus că nu are cunoștință despre cele întâmplate în cursul zilei, deoarece de-abia a venit de la Ploiești (unde au avut loc funeraliile fostului președinte de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus - n.r.).

-------

Am fost citat ca martor. Cred că e un dosar din 2014”, a declarat președintele PNL la intrarea în sediul central al DNA.

Audierea lui Ludovic Orban la DNA are loc în aceeași zi în care fostul premier Victor Ponta a dat și el explicații anchetatorilor.

În dosarul în care Ludovic Orban a fost acuzat de procurori că ar fi cerut bani pentru campania electorală omului de afaceri Tiberiu Urdăreanu, liderul PNL a fost achitat de Înalta Curte de Casație și Justiție la începutul acestui an. În prezent, se judecă apelul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri