Ludovic Orban, despre ordonanţa privind salariile demnitarilor: „Au pus carul înaintea boilor”

Data publicării:
ludovic orban mfax

 

Foto: Mediafax

Guvernul Ponta, prin ordonanţa de urgenţă privind majorarea indemnizaţiilor a 48 de categorii de demnitari, a pus carul în faţa boilor”, a declarat liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban, afirmând, totodată că Victor Ponta „minte cu neruşinare”.

Ludovic Orban reaminteşte faptul că ordonanţa a fost iniţiată de Rovana Plumb, ministrul Muncii, şi cea care a preluat conducerea interimară a PSD, pe parcursul spitalizării lui Victor Ponta, în Turcia, fiind avizată de ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc şi „favoritul Curţii”, Orlando Teodorovici, iar cel care a condus şedinţa de Guvern a fost Gabriel Oprea cel căruia Victor Ponta i-a cedat conducerea interimară a Guvernului, potrivit Mediafax.

Dacă vrea să fie crezut, în continuare, de către electorat, Victor Ponta are o singură variantă, să revoce din funcţie toţi miniştrii implicaţi în adoptarea ordonanţei privind creşterea indemnizaţiilor demnitarilor”, a mai afirmat Ludovic Orban, precizând că somează Guvernul să adopte o lege a salarizării care să răspundă nevoilor tuturor bugetarilor şi nu doar unor anumite categorii de bugetari.

Deputatul PNL a precizat că actuala lege a salarizării este, în prezent, doar parţial aplicată, din cauza faptului că multe articole din actul normativ nu sunt în vigoare şi a declarat că modificarea legii trebuie să facă obiectul unei dezbateri ample şi „fără grabă”.

Declarația vine în mijlocul unui război al declarațiilor între președinte și premier, pe de o parte, și între Victor Ponta și Gabriel Oprea, pe de altă parte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri