M. I. Quintus, despre Radu Câmpeanu: După 1993 am colaborat mult

Data actualizării: Data publicării:
IORDANESCU - SENAT
Vicepresedintele PNL, Radu Campeanu, participa la o sedinta, miercuri, 6 februarie 2008, la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Fostul selectioner al echipei nationale de fotbal Anghel Iordanescu a fost validat, miercuri, parlamentar, de plenul Senatului, cu unanimitate de voturi. Iordanescu a participat la prima sa sedinta in plenul Senatului Romaniei in calitate de parlamentar. LUIZA PUIU / MEDIAFAX FOTO

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat despre Radu Câmpeanu că acesta a fost un liberal adevărat, „un om care a pătimit pentru credinţa lui liberală”.

El a explicat momentul din 1993, afirmând că la congresul în care el a fost ales preşedinte, Radu Câmpeanu nu a fost înlăturat. „În 1993 nu a fost înlăturat, a fost în congresul în care am fost ales eu, dar el nu a fost înlăturat, am rămas împreună multă vreme şi am colaborat”, a spus Mircea Ionescu Quintus.

E o mare pierdere pentru partidul nostru. A fost un simbol al liberalismului încă din timpul tinereţii, noi ne-am cunoscut atunci în tinereţe şi am rămas alături până la sfârşit, vom rămâne împreună ca simbol al fostului tineret şi al adevăraţilor liberali brătienişti. Nu pot să spun decât Dumnezeu să-l odihnească!, că prea odihnit nu a fost el în viaţa lui şi trebuie să-l aşezăm în locul de onoare pe care îl păstrăm marilor conducători liberali”, a adăugat Quintus.

Fostul liberal Radu Câmpeanu a murit, astăzi, la vârsta de 94 de ani. El era cunoscut ca având afecţiuni pulmonare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri