M. Ionescu Quintus, atac la C. Popescu Tăriceanu

Data publicării:
mircea ionescu quintus facebook

Într-o postare pe pagina de Facebook a Partidului Naţional Liberal, Mircea Ionescu Quintus îi transmite lui Călin Popescu Tăriceanu că nu are de gând să plece din PNL.

Când un om de onoare mi-ar cere o asemenea demisie, m-aş gândi să reflectez. Până atunci, însă, îmi văd de îndatoririle mele pe care mi le îndeplinesc de peste 70 de ani în Partidul Naţional Liberal. Când un liberal adevărat mi-ar cere demisia, aş sta să mă gândesc. Până atunci, să ne vedem de treabă în partidul nostru şi fiecare să se aşeze acolo unde crede că îi este rostul şi interesul”.

Reacţia preşedintelui de onoare al PNL vine după ce fostul lider liberal Călin Popescu Tăriceanu i-a cerut să se opună candidaturii lui Marian Munteanu sau să-şi dea demisia din partid.

Cred că singura posibilitate pentru a contracara această imbecilitate a conducerii PNL de astăzi de a desemna un astfel de candidat este ca preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, să opună veto-ul său, moral şi politic, acestei decizii. Cealaltă variantă este să-şi dea demisia de onoare din calitate de preşedinte al PNL, dacă rămâne fidel idealurilor sale liberale din tinereţe”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Mai mult de atât, cred că singura posibilitate pentru a contracara această imbecilitate a PNL, a conducerii PNL de astăzi de a desemna un astfel de candidat, este ca preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, să opună veto-ul său, moral şi politic, acestei decizii. Cealaltă variantă este să-şi dea demisia de onoare din calitatea de preşedinte al PNL, dacă rămâne fidel idealurilor sale liberale din tinereţe şi care l-au purtat până în ziua de astăzi”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri