M10 și-a schimbat conducerea. Noul lider al partidului

Data publicării:
m10

Foto: Facebook/M10

Ioana Constantin are două licențe obținute în 2012, una de la  SNSPA, Facultatea de Management, și a doua de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, și două masterate obținute în 2014 la SNSPA, în Comunicare Brand, Management și Comunicare Corporativă și în Comunicare și relații publice. Ioana a predat, între altele, Etică și Responsabilitate Corporativă, Management și Afaceri pe Internet la Facultatea de Management a SNSPA și a lucrat în consiliere și orientare profesională pentru absolvenții care își începeau profesiile.

Monica Macovei a explicat că ea nu a candidat pentru nicio funcție de conducere deoarece atunci când a decis să construiască un partid a vrut să „pună piatra de temelie”.

Fosta președintă a M10 a sfătuir noua conducere să „intre în alianțe cu alte forțe politice de dreapta sau centru dreapta, inclusiv cu cele care au început ca partide locale”.

„Numai așa se poate crea un pol de dreapta adevărat și curat care să reformeze clasa politică și să mențină România cu fruntea sus, pe direcția Vest. Succes și înțelepciune noii conduceri a M10, să conserve ceea ce este bun și să schimbe ceea ce este rău, începând cu problemele din sănătate, educație și administrație, pentru ca românii să trăiască într-o Românie de care să fie mulțumiți și în care cei care lucrează în afara țării și suferă din cauza despărțirii de familii să vină cu drag și speranță acasă. Și în care tinerii să știe că au un viitor”, a fost mesajul Monicăi Macovei pentru noua conducere a partidului.

Monica Macovei este membru fondator al M10 și va rămâne membru de partid.

La alegerile din 5 iunie, M10 a obținut peste 30.000 de voturi, aproape 100 de consilieri la alegerile locale și un primar membru M10.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri