M10: Strada v-a spus să plecaţi, iar voi vă măriţi pensiile

Data publicării:
macovei lansare partid fb 2

 

Votul dat ieri de parlamentari, în propriul beneficiu, arată aceeaşi faţă a unui Parlament lipsit de dragoste faţă de popor şi descalificat în faţa românilor prin corupţie şi incompetenţă. Partidul M10 consideră că senatorii şi deputaţii beneficiază deja de suficiente privilegii: suplimente și sporuri, maşini personale la dispoziţie”, se arată într-un comunicat al partidului M10.

„Parlamentul continuă să îşi apere propriile interese şi să manifeste dispreţ faţă de cetăţeni. Pensiile nu sunt un privilegiu, ele trebuie să reflecte strict nivelul contribuțiilor făcute în timp. Ţara are nevoie de parlamentari care să servească interesele cetăţenilor, de aceea, Strada a cerut partide noi, oameni integri şi competenţi. Partidul M10 susţine acum abrogarea prevederilor umilitoare şi va acţiona ferm împotriva privilegiilor parlamentarilor şi în legislatura 2016-2020, în care M10 te va asculta, se va ţine de cuvânt şi te va reprezenta”, se precizează în comunicat.

Ieri, aproape 300 de senatori şi deputaţi s-au pronunţat "pentru" pensii speciale. Mai exact, legea a trecut cu 287 de voturi pentru, unul împotrivă şi cinci abţineri. Sumele sunt cuprinse între 1.500 și 4.400 de lei. În semn de protest, liberalii au ieşit din sală înainte sa înceapă votul.

Alina Gorghiu: PSD abuzează în continuare de funcții și influență și își votează privilegii, subminând încrederea în Parlament și în puterea legii

Pensii speciale pentru parlamentari. Cristiana Anghel, senator: „Ceilalți și-au recuperat pensiile, e normal să rezolvăm și această problemă” 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri