Marian Munteanu merge în instanţă pentru "tărăboiul mediatic"

Data publicării:
160412 bpn pnl marian munteanu 03 INQ Octav Ganea crop-8

"Vă asigur că tărăboiul mediatic iscat de tot soiul de grupuri şi personaje (mai mult sau mai puţin "dezinteresate") nu m-a demobilizat câtuşi de puţin. În perioada următoare (după Sărbători, desigur) voi iniţia unele acţiuni în instanţă - aceasta nu pentru că m-ar preocupa neapărat "sancţionarea" calomniatorilor, ci pentru a dovedi public netemeinicia acuzaţiilor ce mi s-au adus", a anunţat, pe contul său de Facebook, Marian Munteanu.

Imediat după anunţul retragerii sale din postura de candidat al PNL la Primăria Municipiului Bucureşti, fostul lider al studenţilor a lansat ameninţări la adresa celor care l-au criticat, dar şi a membrilor CNSAS, solicitaţi să verifice dacă el a colaborat sau nu cu fosta Securitate. "O să aveţi surprize mari... şi foarte neplăcute pentru cei care au făcut toată vânzoleala asta. O să vă dau... Acuma nu e cazul, eu vreau să lăsăm lucrurile pentru alt moment. Care va fi foarte plăcut. Când o să vedeţi ce s-a întâmplat cu CNSAS-ul ăsta, cine a lucrat, cum a lucrat, ne vom ocupa de ei la momentul potrivit. Nu vreau să amestec lucrurile pentru că nu doresc...", a declarat Munteanu, miercuri seara, în prezenţa liderilor PNL.

Cât despre ONG-urile care au contestat desemnarea sa drept candidat al PNL, fostul lider al studenţilor a arătat că "poate a fost multă panică". "Ei ştiau că voi da cu ei de pământ şi că se va termina cu furatul banilor", a mai susţinut Munteanu.

Ulterior, într-un interviu, acesta s-a referit şi la candidaţii PNL de sector care s-au delimitat de el, spunând că i-ar fi dat afară din PNL "pe ăia care au făcut scandal". "Repede! Pa, pa, pa! Şi câştigam alegerile!", a explicat Munteanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri