Marian Vanghelie: Am greşit când l-am suspendat pe Traian Băsescu

Data publicării:
Vanghelie

„Nu cred că Traian Băsescu mai trebuie suspendat, nu cred că mai trebuie să vorbim despre aceste lucruri, am făcut şi multe greşeli, cred că şi noi am greşit, poate de aceea am şi stat atât de mult în opoziţie. Trebuie să terminăm cu discuţiile despre suspendare şi să ne organizăm. PSD nu trebuie să mai repete greşeli ca suspendările lui Traian Băsescu, cred că au fost nişte greşeli şi oamenii ne-au sancţionat. De aceea, cred că nici nu mai trebuie să discutăm aceste lucruri, când mai sunt două luni. Îi punem pe români pur şi simplu să se ducă la vot degeaba”, a spus Marian Vanghelie

El a adăugat că Victor Ponta s-a maturizat ca lider politic şi că, deşi a avut „momente de supărare” îl susţine pe acesta în lupta pentru Cotroceni. 

„Victor Ponta s-a schimbat foarte mult, s-a maturizat, l-am văzut în campania electorală locală şi s-a prezentat ca un lider. Cred că s-a maturizat foarte bine şi cred că e un lider puternic astăzi, un lider de stânga. Are 100% şanse să câştige”. „Am fost supărat, dar nu pe partid, am avut momentele mele de supărare, dar în momente de bătălie, acestea trebuie să se oprească, câştigăm, după care ne rezolvăm problemele. Sunt împăcat cu mine, nu cu Victor Ponta şi dacă mi-am propus să câştigăm, trebuie să-l ajutăm pe Victor Ponta să câştige. Voi face tot ce este posibil, mă voi ocupa de câştigarea campaniei electorale, pentru ca, cel puţin în Bucureşti să câştigăm şi în toata ţara să fie un mesaj”, a adăugat Marian Vanghelie

Liderul PSD Bucureşti şi-a arătat aprecierea şi faţă de candidatul PMP Elena Udrea, însă nu crede că o femeie are, în momentul de faţă şanse într-o astfel de bătălie politică. 

„Cred că şi Elena Udrea este un candidat important dar cred că este foarte greu încă în România să fie votată o femeie”, a mai spus Marian Vanghelie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri