Marian Vanghelie, în război cu paparazzii: „Urmăresc oamenii pentru diverse șantajuri!”

Data publicării:
vanghelie captura psd

Iată cum a decurs discuția cu jurnaliștii, înainte de ședința PSD în cursul căreia Marian Vanghelie și Sebastian Ghiță, precum și Dan Șova au fost suspendați din funcții, la cererea președintelui partidului, Victor Ponta.

Marian Vanghelie: N-ați înțeles dvs bine. Fir-ați ai dracu voi, golanii ăștia doi. Ghiță, da. Deci, ca să lămurim: dacă cineva face ceva ilegal, eu cred că următoarea perioadă instituțiile abilitate o să găsească și firmele care urmăresc oamenii pentru diverse șantajuri în România.

Jurnalist: Oamenii lui Ghiță?

- Nu erau jurnaliști, vă rog eu să verificați!

- Erau colegii mei de la wowbiz.ro.

- Da? Cum îi cheamă?

- Sunt paparazzi, nu pot să le dau numele.

- Îmi pare rău, nu sunt colegii dvs de la whybiz.ro (sic! - n.r.), este o firmă din Voluntari, (scoate o foaie din buzunarul hainei), mașina este de la o firmă din strada Maksim Gorki nr.14, Voluntari, județul Ilfov. Punct de lucru: bdul Mircea Eliade nr. 18 (...).

- Este o firmă cu care lucrăm în colaborare pentru șoferi.

- Această firmă se ocupă cu alte lucruri. N-au oameni care să se ocupe de presă.

- Spuneți-ne ce ați aflat dvs.

- (citește de pe hârtie:) Uitați: transferuri, servicii de transfer aeroport cu acoperire națională, servicii închiriere șoferi personali. Iar firma cu care colaborați dvs, dați-le pozele pentru români, să-i vadă pe acei oameni care se ocupă cum arătau.

- Sunt paparazzi... (....) Au colaborat cu această firmă și dl Ghiță și Ponta, așa spuneți dvs.

- Nu, eu am vrut să vă spun decât atât: că sunt bine informat, am vrut să transmit un mesaj, că nu mă iau de oamenii normali pe stradă, am fost urmărit de la 10 dimineața de patru mașini și seara, seara m-am dus să mănânc la un restaurant și luau detalii, în cadrul restaurantului – o să revin, dacă va fi nevoie, la momentul potrivit cu mai multe detalii și cum se ocupă și așa-zișii paparazzii, în România, și cum sunt plătiți și ceea ce se întâmplă în România și cum folosesc în anumite momente anumite persoane date pe care încearcă să le obțină despre anumiți oameni politici și când doresc să le trimetă (sic! - n.r.) la anumite instituții abilitate sub formă de informații și așa mai departe.

- I-ați amenințat cu bătaia!

- Haideți, haideți....Dacă îi vedeați pe acești paparazzi de 2 metri, tunși scurt, cred că dvs fugeați. I-am amenințat verbal...

- Ați lovit mașina cu picioarele și cu pumnul....

- (Ironic:) Haideți, și vă pare rău dvs pentru chestia asta!

- Dumneavoastră vă pare rău?

- Poftim?!!!

- Vă pare rău?

- Dacă dvs dați pozele cu ei, ca să vedeți că eu sunt la jumătatea lor....

- Înseamnă că ați avut curaj.

- Deci, o să iau detaliile dvs din presă și vă asigur că și postul dvs în judecată pentru că lucrați cu ei pentru a șantaja oamenii politici. Vă zic, n-am avut de gând asta, vă transmit că mâine voi da postul dvs în judecată pentru că se ocupă cu asemenea oameni, care vă spun că au și probleme penale. Firma respectivă lucrează cu oameni care se ocupă prin discoteci cu tot felul de lucruri dubioase.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri