Mesajele politicienilor de Paşte şi de Florii. Liviu Dragnea: Să dea Dumnezeu ca Săptămâna Mare să nu fie neapărat Săptămâna Patimilor

Data publicării:
dragnea

Politicienii s-au grăbit să transmită mesaje românilor cu ocazia Paştelui Catolic, dar şi de Florii. Klaus Iohannis este la Sibiu, de unde a ţinut să le ureze "la mulţi ani" credincioşilor în limbile română, maghiară şi germană. Doar Călin Popescu Tăriceanu a înregistrat un mesaj special pe care apoi l-a postat pe pagina sa de Facebook. Ceilalţi lideri politici au transmis gândurile lor către români, în scris, pe reţelele de socializare.

Preşedintele Klaus Iohannis, alături de soţia sa, Carmen, au mers în această dimineaţă la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu, la slujba oficiată în prima zi a Paştelui. Preşedintele a fost aplaudat de credincioşii strânşi în faţa bisericii.

„Le doresc la mulți ani creștinilor care sărbătoresc azi Învierea Domnului, iar creștinilor care sărbătoresc Floriile, le spun Sărbători fericite, Florii frumoase și celor care au zi onomastică, La mulți ani,” a declarat președintele.

Călin Popescu Tăriceanu este singurul lider politic care a ales să înregistreze un mesaj de Paşte.

Călin Popescu Tăriceanu: Fie ca Învierea Domnului nostru Iisus Hristos să ne lumineze gândurile şi să aducă pace şi binecuvântare în familiile noastre, ca şi în viaţa publică.

Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă au furat startul şi au transmis urări credincioşilor încă de sâmbătă, la mitingul de la Iaşi.

Liviu Dragnea: Vă doresc la toți Paște linistit, fericit, să dea Dumnezeu ca Săptămâna Mare să nu fie neapărat Săptămâna Patimilor.

Viorica Dăncila: Le urez La mulți ani tuturor celor care poartă nume de floare, tuturor Floricilor, Florinelor, Florinilor. Vreau ca celor care sărbătoresc Paștele Catolic să le urez Paște fericit și luminat.

Liderii PSD au revenit şi astăzi cu mesaje pe reţelele de socializare.

Şi Victor Ponta, Traian Băsescu şi Dacian Cioloş au ţinut să le transmită "Paşte Fericit" românilor catolici, dar şi la mulţi ani celor care îşi serbează astăzi onomastică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri