Mesajul Alinei Gorghiu pentru ministrul Sănătății

Data publicării:
alina gorghiu 8 oct

Liberalii continuă să îl curteze pe ministrul Sănătăţii: îl vor pe listele lor la alegerile parlamentare. Astăzi l-au invitat la o şedinţă PNL, să le explice cum ar îmbunătăţi el sistemul sanitar, dacă ar fi ministru şi după ce expiră mandatul cabinetului tehnocrat. Proaspăt votat lider unic, preşedintele liberal nu a pierdut ocazia să-şi exprime, încă o dată, admiraţia pentru tânărul ministru.

Vorba unui șlagăr adaptat la politică, domnule ministru: V-am văzut, mi-ați plăcut, ce rămâne de făcut? Urmează să colabărăm pe viitor, sunt sigură!”, a spus Alina Gorghiu, președintele PNL.

Declarația sa vine în contextul în care Vlad Voiculescu a precizat, pe Facebook, că nu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Vlad Voiculescu a precizat că are câteva proiecte importante la Minister pe care vrea să le ducă la capăt și care ar reprezenta o „fundație solidă” pentru viitorul Parlament și Guvern.

Pentru că aș vrea să opresc orice speculații inutile, anunț aici că nu voi candida la aceste alegeri parlamentare. La Ministerul Sănătății lucrăm la câteva proiecte importante pentru pacienți și personalul medical și voi folosi fiecare ora care mi-a mai rămas din acest mandat pentru a le duce la capăt. Desigur, nu aș vrea ca acestea să fie folosite ca muniție electorală. Mai degrabă mi-aș dori ca, odată finalizate, să reprezinte o fundație solidă de construcție pentru viitorul Parlament și viitorul Guvern”, a scris ministrul pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri