Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Paşti

Data publicării:
iohannis de paste

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică, în mesajul de Paşti, că gândurile sale cele mai calde se îndreaptă către toţi românii, fie că se află în ţară sau în afara graniţelor, iar spiritul acestei sfinte sărbători trebuie să ne dea încrederea de a privi cu optimism către viitor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„În aceste zile în care sărbătorim sfintele Paşti, gândurile mele cele mai calde se îndreaptă către toţi românii, fie că se află în ţară sau în afara graniţelor. Învierea Domnului este un prilej de comuniune şi linişte, o bucurie a renaşterii pe care o împărtăşim cu cei dragi”, a transmis Klaus Iohannis, într-un mesaj video postat pe Facebook.

Preşedintele le-a transmis românilor că spiritul acestei sfinte sărbători trebuie să le dea încrederea de a privi cu optimism către viitor.

„Să avem cu toţii sufletul plin de speranţă şi lumină, iar spiritul acestei sfinte sărbători să ne dea încrederea de a privi cu optimism spre viitor. Hristos a Înviat!”, a adăugat șeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au participat, sâmbătă seară, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri