Mihai Răzvan Ungureanu, înainte de bilanțul guvernării Ponta: În urmă cu trei ani ați trișat și ați câștigat

Data publicării:
mihai r zvan ungureanu foto facebook

 

Foto: Facebook

În ceea ce îl priveşte, Ungureanu susţine că a „riscat enorm” şi nu a fost dispus la compromisuri, o atitudine pe care şi-o va păstra. „Continuu să am obsesia decenţei, a muncii îndârjite şi tăcute, a cumpătării şi a încrederii în viitor”, afirmă Ungureanu.

In urma cu trei ani, ati trisat si ati castigat. Ati mizat pe foamea de putere, ati speculat nemultumirea romanilor, ati...

Posted by Mihai-Răzvan Ungureanu on Sunday, April 26, 2015

Fostul premier a trimis actuala guvernare în notele de subsol” ale istoriei, care urmează să fie scrisă de românii corecţi şi cinstiţi, muncitori şi optimişti”.

Celor curioşi şi dornici să ştie de mine le răspund astfel: n-am dispărut nicăieri. Am doar răbdare”, a avertizat Ungureanu.

 

Foto: Facebook

Fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu a declarat, pentru Mediafax, că, în timp ce el şi fostul premier Ungureanu au fost miniştri tehnocraţi, sprijiniţi politic de PNL şi ulterior PDL, Victor Ponta a fost „unul dintre cei mai mediocri miniştri politici şi parte a regimului Băsescu şi a calificat drept politică ieftină” evenimentul 3 ani de la începutul sfârşitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu”, care va fi organizat luni de PSD unde sunt invitaţi toţi parlamentarii care au votat, în urmă cu trei ani, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu.

Să aniversezi căderea regimului din care ai făcut parte, ca decident politic şi ministru politic se înscrie în seria de ipostaze "normale" promovate de Ponta. Multiplele ipostaze şi tipare ocupaţionale încercate în viaţă se exprimă acum în conduita sa politică. Trebuie să-l înţelegem, să îl menajăm şi să-l dăm afară de la guvern, până nu transformă ţara într-un mare experiment al dedublării de tip ceauşist: la extern una, la intern alta”, a mai spus, pentru MEDIAFAX, fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri