Mihai Tudose, ironie în Parlament: Tot românul ştie că pâinea e un leu

Data actualizării: Data publicării:
Rising Agricultural Costs Force Food Prices Higher
JERUSALEM, ISRAEL - APRIL 13: A worker packs loaves of hot bread fresh from the ovens in Berman's Bakery, one of the country's largest and most technologically advanced, on April 13, 2008 in Jerusalem, Israel. The International Monetary Fund is warning that rising food costs around the world could lead to starvation and the crumbling of governments after prices of wheat and rice doubled in the past year. (Photo by David Silverman/Getty Images)

Pâinea, ouăle şi laptele au fost folosite de Opoziţie ca argumente pentru a convinge parlamentarii să voteze moţiunea de cenzură.

Recuzita a fost folosită cu folos chiar dacă moţiunea nu a trecut. Chiar dacă le-au primit de la inamicii politici, miniştrii au gustat din ouăle de ciocolată.

Florin Roman: Nu am fost la un hipermarket. Am fost la un magazin de cartier. Preţul ouălor a crescut a crescut dela 45 de bani la 1,10 lei. O pâine pe care o mânâncă o familie - de la 4, 41 lei s-a dus la 5,99 lei.

Mihai Tudose : „În loc să ia o pâine de un leu că atât e, a luat o pâine de 6 lei. Cam de 6 ori mai scumpă. Probabil era o familie săracă liberală.”

FOTO: Getty Images

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri